Home Chiuvete bucatarie Chiuvete bucatarie
Chiuvete bucatarie PDF Imprimare Email
Chiuvete bucatarie
Scris de irina86   
Marţi, 21 Iunie 2011 13:41

Atunci cand cautati chiuvete de bucatarie, doua tipuri principale de chiuvete de bucatarie sunt disponibile: cele care se instaleaza pe blatul de bucatarie si cele care se monteaza direct sub blat. O chiuveta de bucatarie care care se monteaza deasupra blatului are o buza care se lipeste pe blat si nu lasa acele chiuvete de bucatarie sa alunece sub el.

Celalalt model de chiuvete de bucatarie sta sub tejghea, si este prinsa in loc de clipuri epoxidice, speciale. Producatorii ofera o mare varietate de tipuri de chiuvete de bucatarie, puteti alege inclusiv materialul din care va fi facuta chiuveta, din otel inoxidabil, granit compozit, piatra naturala sau soapstone. Aceste modele de chiuvete de bucatarie sunt disponibile in mai multe culori si forme.

Chiuvete de bucatarie din otel inoxidabil care intra sub tejghea sunt o alegere populara pentru cei ce vor sa isi remodeleaze bucataria. Chiuvete de bucatarie din inox sunt si durabile, si se potrivesc foarte bine cu orice decor din bucatarie. Chiuvete de bucatarie mari, din otel inoxidabil cu o grosime de 18 sau 20 sunt cele mai bune, pentru ca sunt capabile sa reziste la lovituri si zgarieturi.

Cele mai multe chiuvete de bucatarie din otel inoxidabil au forma patrata in mod traditional, dar producatorii v-ar putea oferi chiuvete de bucatarie in forme dreptunghiulare, ovale si circulare atunci cand faceti comanda spoeciala. Dintre toate optiunile disponibile, cele mai bune optiuni sunt chiuvete de bucatarie din inox, sunt si cele mai ieftine si cela mai rezistente si se potrivesc foarte bine cu orice mobila ati avea in bucatarie.

Ultima actualizare în Luni, 02 Mai 2011 08:37
 

Sondaje

Sunt mai practice chiuvetele cu doua cuve?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com